Total Body Reflex

Steeds vaker ervaren mensen dat de balans tussen structuur, functie en energiebalans van het lichaam verstoord is. Dit uit zich in een diversiteit aan klachten. Pijn, ziekte, vermoeidheid, hormoonwisselingen, neerslachtigheid zijn enkele veel voorkomende signalen. Maar hoe kom je weer tot herstel?

 

Wat is Total Body Reflex?

TotalBodyReflex is een nieuwe therapie die je begeleidt naar zelfherstel. Wanneer je uit eigen wil en inzicht leert handelen, ga je actief op zoek naar kracht, herstel en evenwicht. Wanneer er sprake is van ziekte of beperking leer je hoe je zelf meer regie over je leven kunt houden.

total body reflex behandeling

Total Body Reflex behandeling

TotalBodyReflex is een zeer milde behandelvorm. Met mijn handen ga ik op zoek naar wat nodig is om het lichaam weer vloeibaar en stromend te krijgen. Dit leidt tot herstel van weefsels en uiteindelijk tot langdurige vitaliteit en veerkracht. De behandeling van de bloedvaten, diepe lymfatische structuren, fascia, het autonome zenuwstelsel en de hersenen, vormen de basis van de therapie. De therapie maakt gebruik van zachte aanrakingen om het gehele lichaam weer te verbinden en de stroming te optimaliseren.

Meer informatie over Total Body Reflex kunt u vinden op deze website

Total Body Reflex Schagen en omgeving

Een Total Body Reflex wat voor u? Vanuit mijn praktijk in Barsingerhorn, vlakbij Schagen, Heerhugowaard en Den Helder behandel ik patiënten vanuit de gehele regio Noord-Holland. De landelijke omgeving draagt bij aan een ultiem gevoel van ontspanning en rust tijdens de behandeling. Benieuwd naar de praktijk? Neem gerust een kijkje via onderstaande knop. 

Ontdek wat mijn behandelingen voor u kunnen betekenen

Het hebben van pijn of een lichamelijk klacht, chronisch of acuut, is erg vervelend. Het beperkt u in het functioneren en kan storend zijn in uw sociale leven of bij het sporten.