Behandeling van kinderen en baby's

Veel klachten bij baby’s – zoals krampjes, overmatig huilen en reflux (opgeven) – ontstaan tijdens de bevalling. Gelukkig zijn de meeste klachten met shiatsu/viscerale therapie goed te behandelen.

In mijn praktijk , gelegen in een prachtige landelijke omgeving, geef ik lichaamsgerichte massage therapie. De benadering is zacht en respectvol en ik maak onder andere gebruik van Shiatsu, Cranio Sacraal en Viscerale technieken. Dit hangt af van je hulpvraag en wat jij op dat moment nodig hebt..

Mijn naam is Elana Spaans en ik ben 44 jaar oud. Al ruim 21 jaar houd ik mezelf intensief bezig met verschillende vormen van zowel oosterse als westerse massagetechnieken, waarbij ik me vooral heb verdiept in de oosterse vorm van preventieve geneeswijzen.

Elana Spaans

Integraal Manueel Therapeute

Shiatsu-massage

Klein stukje over shiatsu massage

Cranio-Sacraaltherapie

Stukje over Cranio-Sacraaltherapie

Viscerale Manipulaties

Stukje over Viscerale Manipulaties

Elana Spaans

Contactformulier

Verwerking van gegevens

12 + 15 =

Praktijk voor shiatsu en craniosacraal therapie ElanaSpaans hecht belang aan uw privacy. Om die reden verzoeken wij u enkel contactgegevens achter te laten in het bovenstaande contactformulier. Dit formulier is uitdrukkelijk niet bestemd voor het delen van uw medische gegevens. Ik neem graag persoonlijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens leest u in de privacyverklaring.

Contactgegevens

Elana Spaans
Heerenweg 178
1768 BJ  BARSINGERHORN
06-16239746
info@elanaspaans.nl

Reknr.105247006
Regnr VIS A2002117
AGB code persoonlijk  90034500
AGB code praktijk     90134469